Közel 400 fő vett részt a Családi napon

2024.06.03

Idén második alkalommal rendezte meg a Pápai Katolikus Iskoláért Alapítvány és a Szülői munkaközösség a tanév végi Családi napot. 

A reggeli eső ellenére sokan kijöttek Huszárokelőpusztára és bíztak a pozitív folytatásban. Szerencsére rövid időn belül jobb idő lett és elindulhattak a változatos programok. Reggeli torna, feladatokkal egybekötött túra, katonai bemutató, arcfestés, csillámtetoválás, hajfonás, VR szemüveg bemutató, Rubik kocka bemutató, Lego robotok, elsősegélynyújtó bemutató, kézműves foglalkozások, MÉTA. Ebédre gulyásleves, pogácsa és lángos várta a résztvevőket. Ebéd után pedig a gyerek kipróbálhatták az íjászatot. A remekül sikerül napot egy solymász bemutató zárta.

Köszönetet mondunk azoknak, akik felajánlásukkal, munkájukkal hozzájárultak ahhoz, hogy idén is egy remek napot tölthettek gyerekek-szülők-pedagógusok együtt:

Bakonyerdő Zrt., Delta Íjászegyesület, EffSystem Kft., Fekete Mihály és családja, Fövényesi Balázs, Kovács Attila, Nagy Ottóné, Nagyné Czigler Vivien és családja, Németh Péter és családja, MH KIKNYP 15. Hadkiegészítő és Toborzó Iroda- Veszprém vármegye.

Továbbá köszönetet mondunk mindenkinek, akik bármi módon segítettek a programok lebonyolításában, előkészítésében, pakolásban, szállításban:

Bolla Éva, Bolla Mariann, Butiné Kemenczki Anita, Galla Zsolt és felesége, Gombás Lajosné, Harcos Attila, Heizler-Magyar Szilvia, Heszlerné Bakonyi Andrea, Kemenczki Gábor, Kerti Györgyi, Kovács Emma Júlia, Kovács-Puskás Éva, Kunszt Luca, Kusztorné Szalóky Anikó, Meleg Máté atya, Mike Anna, Monek Zoltán, Nagy Berta, Nagy Mariann, Németh Rádi Zsuzsa és családja, Pájer Mónika, Steiner Balázs, Steiner Csaba, Steiner Katalin, Steiner Péter, Szabóné Kalmár Orsolya, Szabóné Rózsa Ildikó, Szűr Szilárd, Tóth-Pájer Patrícia.

És végül, de nem utolsósorban, köszönjük mindenkinek, aki az időjárás ellenére is kijött, és velünk töltötte ezt a napot!

A szervezők