Idén is lesz Családi nap

2024.04.13

Az Alapítvány idén is Családi napot szervez Huszárokelőpusztán, 2024. június 1-én, szombaton.

A családi napot 2023-ban szerveztük meg első alkalommal, akkor az eseménynek a kupi erdőben, az Eszterházy erdei iskola adott otthont. Idén a Bakonyerdő huszárokelőpusztai vadászháza lát vendégül bennünket, hálásan köszönjük, hogy befogadta a rendezvényt!

A jelentkezési lap elérhető a Facebookon, az osztálycsoportokban. A Családi napon a részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, hogy a szervezők megismerjék a várható létszámot. Mivel Intézményünk Öko Iskola, nem szeretnénk hulladékkal terhelni a környezetet. Ezért kérjük a résztvevőket, hogy az ebédhez tányért, evőesztözt, poharat mindenki hozzon magával!

A helyszín autóval és menetrend szerinti autóbusz járattal egyaránt megközelíthető. Buszjárat 6:10-kor indul a pápai buszpályaudvarról, valamint vissza a városba 14:48-kor Huszárokelőpuszta megállóhelyről.

Az információkat folyamatosan frissítjük, kérjük, kövessék figyelemmel az új információkat honlapunkon!

PROGRAMOK

9:00 Reggeli torna, Családi fotózás

9:30 Túra, VR szemüveg, LEGO robot,

Elsősegélynyújtás oktatás és bemutató,

Honvédségi pályaorientációs bemutató

11:00 Tűzoltóság bemutatója

11:30 Ebéd

12:00 Íjászat

13:00 Méta

14:00 Solymász bemutató

15:00 Szalonnasütés

Egész nap kézműveskedés, arcfestés, hajfonás, csillámtetkó, Rubik-kocka forgatás, szabadtéri labdajátékok.

TÁMOGATÓK

Bakony Erdő Zrt.

Delta Íjászegyesület Pápa

EffSystem Kft.

Fekete Mihály

Heizler-Magyar Szilvia

MH KIKNYP 15. Hadkiegészítő és Toborzó Iroda

Nagy Ottó és Nagyné Hedvig

Németh Péter

Pápai Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete

Köszönjük az önzetlen adományát minden jószívű támogatónknak, akik anyagi és természetbeni felajánlásukkal hozzájárulnak a Családi nap lebonyolításához, sikeréhez!

Kedvcsináló képgaléria az idei Családi nap helyszínéről

Amennyiben szívesen támogatná Ön is az Alapítvány Családi napjának megvalósítását, adományát banki átutalással juttathatja el részünkre.

Kedvezményezett neve: Pápai Katolikus Iskoláért Alapítvány   |   Adószám: 19329721-1-19

Bankszámlaszám: 50420764-10007644 (MBH Bank NyRt.)   |   Közlemény: Adomány

Köszönjük támogatóink önzetlen felajánlásait!